Nasze sklepy: Odkurzacze centralne  Kominki Rekuperacja Wellness i Spa

Kategorie

Informacja

Promocje

  • VROOM 7,4m

    VROOM to urządzenie, które dzięki...

    769,00 zł 929,00 zł

Śledź nas na Facebooku

Rreview summary

4.8

(15 Reviews)

  • 5
    (80%)
  • 4
    (20%)
  • 3
    (0%)
  • 2
    (0%)
  • 1
    (0%)
Grade 
2020-12-16
Verified Purchaser

Super w tej cenie

Bardzo dobry, polecam

    Grade 
    2020-10-25

    Zestaw sprzątający Vacuflo GOLD 9m

    polecam, miękki wąż, rzeczywiście nie skręca się.

      Grade 
      2020-09-29

      szczotka do podłóg

      towar zgodny z opisem, spełnia moje oczekiwania, solidna

        Grade 
        2020-09-29

        rura

        towar zgodny z opisem, solidnie wykonana

          Grade 
          2020-09-29

          rączka

          w porządku, opinia dotyczy rączki plastikowej ponieważ taką otrzymałam

            Grade 
            2020-09-29

            zestaw sprzątający

            zestaw w porządku, odpowiada moim oczekiwaniom

              Grade 
              2020-06-23
              Grade 
              2020-06-13

              Fc 670x+ pakiet ultra

              Wszystko ok. Polecam!.

                Grade 
                2020-05-29

                Vacuflo TC 588QX

                Pełen profesjonalizm w doradztwie odkurzacza oraz akcesoriów. Najlepsza cena na rynku oraz szybka wysyłka. Polecam!

                  Grade 
                  2020-05-11

                  Ja polecam.

                  Dla mnie jest wszystko okej. Jeszcze w tej ofercie promocyjnej to już w ogóle jestem zadowolona. Ładnie wygląda i dobrze pracuje.

                    Grade 
                    2020-05-11

                    Dla mnie ok

                    Trochę się obawiałem bo naczytałem się przed zakupem negatywnych opinii o Beamie ale ja ich nie podzielam. Na razie jest wszystko ok i nie ma problemów. Nie wiem jeszcze jak z trwałością akcesoriów do sprzątania bo dopiero zaczynam użytkować ale wyglądają i czuć, że są solidne.

                      Grade 
                      2020-04-27

                      Polecam

                      Kolor jednostki trochę odbiega od tego na zdjęciu i za to ujmuje jedną gwiazdkę. Bardziej to takie stare złoto-srebro ciężko to określić. Tak poza tym to wszystko ok. Odkurzacz pracuje dobrze i bez zastrzeżeń. Skład szczotek wystarczający.

                        Gwarancja satysfakcji

                        28 dni na zwrot
                        28 dni na zwrot

                        Każdy nasz klient, który jest konsumentem ma 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie towaru. (Koszt zwrotu ponosi Kupujący). Szczegóły.

                        Bezpieczne zakupy
                        Bezpieczne zakupy

                        Zakupy u nas są bezpieczne dzięki szyfrowanemu połączeniu i procedurom zapewniającym ochronę danych osobowych.

                        Gwarancja terminu
                        Gwarancja terminu wysyłki

                        Jeśli nie wywiążemy się z terminu wysyłki towaru podanego na stronie produktu zaoferujemy Ci prezent lub dodatkowy rabat! (Obsługa sklepu ustala przedmiot lub wysokość rabatu).

                        firma fodna zaufania
                        firma fodna zaufania
                        wzorowy sklep 
                        szyfrowanie SSL
                        rzetelny sprzedawca
                        Partnerzy sklepu Płatności obsługuje Payu Payu - Monedo - Płacę później