Nasze sklepy: Odkurzacze centralne  Kominki Rekuperacja Wellness i Spa
Promocja - zrób zakupy w jednym z naszych sklepów, a otrzymasz 10% rabatu na zakupy w pozostałych! szczegóły

Kategorie

Informacja

Promocje

Śledź nas na Facebooku

Rreview summary

4.8

(13 Reviews)

  • 5
    (77%)
  • 4
    (23%)
  • 3
    (0%)
  • 2
    (0%)
  • 1
    (0%)
Grade 
2020-09-29

szczotka do podłóg

towar zgodny z opisem, spełnia moje oczekiwania, solidna

    Grade 
    2020-09-29

    rura

    towar zgodny z opisem, solidnie wykonana

      Grade 
      2020-09-29

      rączka

      w porządku, opinia dotyczy rączki plastikowej ponieważ taką otrzymałam

        Grade 
        2020-09-29

        zestaw sprzątający

        zestaw w porządku, odpowiada moim oczekiwaniom

          Grade 
          2020-06-23
          Grade 
          2020-06-13

          Fc 670x+ pakiet ultra

          Wszystko ok. Polecam!.

            Grade 
            2020-05-29

            Vacuflo TC 588QX

            Pełen profesjonalizm w doradztwie odkurzacza oraz akcesoriów. Najlepsza cena na rynku oraz szybka wysyłka. Polecam!

              Grade 
              2020-05-11

              Ja polecam.

              Dla mnie jest wszystko okej. Jeszcze w tej ofercie promocyjnej to już w ogóle jestem zadowolona. Ładnie wygląda i dobrze pracuje.

                Grade 
                2020-05-11

                Dla mnie ok

                Trochę się obawiałem bo naczytałem się przed zakupem negatywnych opinii o Beamie ale ja ich nie podzielam. Na razie jest wszystko ok i nie ma problemów. Nie wiem jeszcze jak z trwałością akcesoriów do sprzątania bo dopiero zaczynam użytkować ale wyglądają i czuć, że są solidne.

                  Grade 
                  2020-04-27

                  Polecam

                  Kolor jednostki trochę odbiega od tego na zdjęciu i za to ujmuje jedną gwiazdkę. Bardziej to takie stare złoto-srebro ciężko to określić. Tak poza tym to wszystko ok. Odkurzacz pracuje dobrze i bez zastrzeżeń. Skład szczotek wystarczający.

                    Grade 
                    2020-04-27

                    POLECAM

                    Gorąco polecam. Użytkuje co prawda dopiero kilka tygodni ale czysty cyklon w tej cenie to normalnie HIT. Dostałem bardzo dobrą ofertę, odkurzacz działa bez zarzutów i polecam wszystkim.

                      Grade 
                      2020-04-27

                      Całkiem ok.

                      Jestem zadowolona. Moc do mojej instalacji wystarczająca. Może nie jest to jakiś duży atut ale jednostka ładnie wygląda. Przede wszystkim akcesoria zestawu (wąż, szczotka) są wysokiej jakości,a nie tak jak przy niektórych innych firmach jakieś tanie chińskie szczotki.

                        Gwarancja satysfakcji

                        28 dni na zwrot
                        28 dni na zwrot

                        Każdy nasz klient, który jest konsumentem ma 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie towaru. (Koszt zwrotu ponosi Kupujący). Szczegóły.

                        Bezpieczne zakupy
                        Bezpieczne zakupy

                        Zakupy u nas są bezpieczne dzięki szyfrowanemu połączeniu i procedurom zapewniającym ochronę danych osobowych.

                        Gwarancja terminu
                        Gwarancja terminu wysyłki

                        Jeśli nie wywiążemy się z terminu wysyłki towaru podanego na stronie produktu zaoferujemy Ci prezent lub dodatkowy rabat! (Obsługa sklepu ustala przedmiot lub wysokość rabatu).

                        firma fodna zaufania
                        firma fodna zaufania
                        wzorowy sklep 
                        szyfrowanie SSL
                        rzetelny sprzedawca
                        Partnerzy sklepu Płatności obsługuje Payu Payu - Monedo - Płacę później