Nasze sklepy: Odkurzacze centralne  Kominki Rekuperacja Wellness i Spa

Kategorie

Informacja

Promocje

Śledź nas na Facebooku

Rreview summary

4.8

(41 Reviews)

  • 5
    (85%)
  • 4
    (10%)
  • 3
    (2%)
  • 2
    (2%)
  • 1
    (0%)
Grade 
2022-11-30
Verified Purchaser

Zestaw sprzątający Vacuflo SILVER 7m

Witam, bardzo dziękuję za sprawne dostarczenie zestawu. Byłem bardzo mile zaskoczony, że w tej cenie dostałem zamiast 7 metrów 9 metrowy wąż. Polecam ten sklep. Super kontakt i obsługa.

    Grade 
    2022-11-24

    Opinia

    Przedłużka ok, ale słabo się tym odkurza pod kanapa, zasysa tylko z przodu, powinna mieć otwory z dołu

      Grade 
      2022-09-06

      Elastyczne podłącznie pod trudno dostępne gniazdko

      Jako wykonanie elastycznego połączenia pod trudno dostępne gniazdko mogę powiedzieć że ta rura spełnia wymagania, przyciąłem sobie ile potrzebowałem, dwie napy i dwa kolanka i jest cacy.Do tego mam długość jaką chciałem a nie jak przy szufelce taką jaką daje producent 60 lub 70 cm. A jak chciałem 23 cm? - to takie rozwiązanie jak powyżej opisałem jest najlepsze.

        Grade 
        2022-09-06
        Verified Purchaser

        Vacuflo FC 670 XW PRO

        Bardzo dobra jednostka, super jakość wykonania. Bardzo dobra moc i podciśnienia.

          Grade 
          2022-08-26

          Niezgodna z zamówieniem

          Zamawiałem 30 cm dostałem 27 ale w sumie lepiej wchodzi pod szafki.
          To nie jest szczotka uniwersalna ponieważ nie nadaje się do wykładzin

            Grade 
            2022-06-01
            Verified Purchaser

            Solidne gniazdo

            Solidne i estetyczne. Mogło by tylko być w innych kolorach. Ale ogólnie polecam.

              Grade 
              2022-04-01

              wąż ssący 9m

              sprawna obsługa, szybka dostawa. Polecam

                Grade 
                2022-03-15

                Profesjonalnie

                Szybka i bezproblemowa transakcja internetowa. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam!

                  Grade 
                  2022-01-16

                  super

                  B,dobry i funkcjonalny zestaw. Super siła ssania.


                    Grade 
                    2022-01-14

                    Ocena

                    Opinia pozytywną . Obsługa kompetentna. Działanie szybkie .

                      Grade 
                      2022-01-13

                      Pozytyw

                      Polecam zakupy w tym sklepie

                        Grade 
                        2022-01-13

                        gniazdko

                        obsługa profesjonalna, zakupy ekspresowe

                          Gwarancja satysfakcji

                          28 dni na zwrot
                          28 dni na zwrot

                          Każdy nasz klient, który jest konsumentem ma 14 dni na zgłoszenie zwrotu + 14 dni na odesłanie towaru. (Koszt zwrotu ponosi Kupujący). Szczegóły.

                          Bezpieczne zakupy
                          Bezpieczne zakupy

                          Zakupy u nas są bezpieczne dzięki szyfrowanemu połączeniu i procedurom zapewniającym ochronę danych osobowych.

                          Gwarancja terminu
                          Gwarancja terminu wysyłki

                          Jeśli nie wywiążemy się z terminu wysyłki towaru podanego na stronie produktu zaoferujemy Ci prezent lub dodatkowy rabat! (Obsługa sklepu ustala przedmiot lub wysokość rabatu).

                          firma fodna zaufania
                          firma fodna zaufania
                          wzorowy sklep 
                          szyfrowanie SSL
                          rzetelny sprzedawca
                          Partnerzy sklepu Płatności obsługuje Payu Payu - Monedo - Płacę później